The Ultimate Valentine’s Party

 

Si uite asa de la un decembrie cu zurgalai, trecem la un februarie cu plusuri si I LOVE YOUZ 🙂

Si pentru ca si de data asta ne-a ”surprins” trecerea timpului (omg, e deja februarie!) si cum parca luna e de-o saptamana si saptamana e de-o zi, a venit si  ziua aceea, in care sa-i revedem pe baietii de la Tube si Berger.

Cum nu se gandesc prea des sa dea si pe la noi, ultima data cand i-am vazut live a fost la Halele Carol prin 2013, eu zic sa profitam de ocazie si sa nu ratam.

Mai tineti minte piesa “Imprint of Pleasure”? Eu o tot reascult de cateva zile si cred ca a fost so far, cea mai buna piesa a lor.

 

 

 

Lor li se alatura Sllash and Dope, de care ati auzit cu siguranta, dar daca nu, va povestesc eu. Ei sunt printre cei mai cunoscuti dj de la noi din tara, cu o ascensiune continua in ultimii ani, foarte buni la capitolul de productie muzicala, numai in anul 2018 au scos vreo 3 piese care au urcat pe primele locuri in top Beatport. Piesa care imi place cel mai tare de la ei se numeste Aguella si a fost cateva saptamani in top 10 Beatport, categoria tech house. Pretty nice ha?

 

Moonsound aka. Teddy Bear va fi de asemenea in line-up.

Evenimentul se numeste Valentine’s Love Palace…Not si este organizat de Teddy Bear la Palatul Bragadiru, pe 16 februarie incepand cu ora 22.00, fix la timp pentru a sarbatorii un Valentine’s Day altfel.

Va las un link aici de unde va puteti lua bilet.

Ne vedem la party!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s