Webstock 2017

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Hai si tu  sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti  precum Matei Dima (Bromania), Alin Preda (Sef comunicare online, MAPN)  Alina Cinciulescu (Strategy Manager Global Records), Vali Petcu ( Zoso.ro) Alexandru Negrea, Andreea Lupu (Starcom), Ionut Polexe (Roton)  si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Daca nu poti participa anul acesta, nu-i problema, intreg evenimentul va fi transmis live pe www.2017webstock.ro

Participarea in cadrul Webstock reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt secretele celor din industrie si pentru a crea conexiuni valoroase.Pasionati de online, ne intalnim pe 29 septembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru o noua editie Webstock, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Update 27.09.2017

Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Evenimentul va putea fi urmarit online pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09:00. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s