Airfield Festival- What’s New

 Update 26.06.2017

Peste 50.000 de oameni sunt asteptati la Airfield Festival in acest weekend pe Aerodromul Magura din Cisnadie.

Atelierele interactive de arta, zborul cu avionul deasupra orasului Sibiu, salturile cu parasuta sau plimbarile cu balonul cu aer cald, sunt doar cateva dintre elementele care asigura o mini-vacanta de vara in Aerodromul Magura din Cisnadie.  

Pentru cei care inca nu si-au achizitionat abonamentele din timp, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in festival, organizatorii anuntand ca cele in avans sunt sold-out. Pentru mai multe informatii despre bilete si eveniment, accesati site-ul http://www.airfieldfestival.ro.

Printre cei care vor asigura atmosfera de vacanta pentru cele aproape 50.000 de persoane se numara Ziggi Recado & The Force, General Levy, Gorgon City, Subcarpati, Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Macanache, CTC sau Pascal Junior, Sandrino, Adriatique, Scuba, si Mihai Popoviciu.

Airfield Festival tocmai a anuntat  al doilea val de artisti.

Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a primi noii artiști.

Jax Jones, producătorul piesei aflate pe locul 1 în România și pe locul 3 la nivel global în topul celor mai căutate piese la momentul actual, You Don’t Know Me, se alătură headlinerilor  de la scena Main. Tot acolo, anul acesta vom auzi și reggae, unde sub ochii bufniței vor concerta Dreadsquad, El Fat ași L’Entourloop.

airfield festival artisti

Rimele și flow-ul de pe Nighthawk Gate sunt aduse de Looptroop Rockers, Afu-Ra, CTC, Nane, Psihotrop, Argatu & roman și K-lu, iar sub aripile colorate ale păunului vor mixa OXIA, Adrian Eftimie, Vid aka Egal3, Dobrikan, Toygun și ABC(Iorgovan, Somesan, Bread & Butter). Numelor proaspăt ieșite la suprafață se adaugă Pascal Junior, King Julien și Megga Dillah.

Printre artiștii anunțați anterior pentru ediția din 2017 a Airfield Festival se numără Gorgon City, Dope DOD, General Levy, Adriatique, Andrey Pushkarev, Subcarpați, Paraziții, Macanache, Raku, Gojira & Planet H, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S, Cred că sunt extraterestru, Șatra B.E.N.Z., Travka, The Mono Jacks și The Model.

Airfield este la a treia ediție și are loc pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, Sibiu, între 29 iunie-2 iulie 2017.

Biletele Presale (abonament full 4 zile) pot fi achiziționate la prețul de 109 lei, reduse de la 189 lei de aici:

unnamed (2)

Eventim: http://bit.ly/AirfieldEventim
MyTicket: http://bit.ly/AirfieldMyTicket
Kompostor: http://bit.ly/AirfieldKompostor

Mai multe informatii  despre festival gasiti aici 

Biletele pot fi achizitionate și din rețelele Eventim și MyTicket și din locațiile partenere din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour.

Join The Event: http://bit.ly/Airfield2017

Găsește-I aici: www.airfield.ro

#Airfield2017 is #YourField

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s