Airfield 2017

Hey guys, am niste super vesti pentru voi! Vara asta mergem la Sibiu! De pe 29 iunie pana pe 2 iulie, ne vedem la Airfield Festival, singurul festival de muzica din Romania cu scena de hip-hop dar care reuneste artisti din zona de techno, indie, alternative sau rock. Dincolo de partea asta super cool legata de muzica, festivalul reprezinta o experienta completa, combinand acturi live, instalatii vizuale si workshopuri.

airfield 2017


Daca nu esti din Sibiu si vii mai de departe, Aerodromul Magura din Cisnadie, de langa Sibiu, unde are loc festivalul, pune la dispozitie si o zona de camping, o arie chill pentru relaxare, planuindu-se organizarea a numeroase actiuni emvironmental friendly.

Cu cine ne vedem acolo? Ei bine, pe cele 4 scene vor urca peste 100 de artisti romani si internationali! Gorgon City, Subcarpati, Gojira & Planet H, Cred  Ca sunt Extraterestru, Satra Benz, The Mono Jacks, Travka vor face aerodromul sa sara in aer la Main Stage, iar Dope D.O.D.,  Parazitii, Raku si Macanache se ocupa de ritm si poezie la scena de Hip-Hop. La scena Techno s-au anuntat Adriatique, Andrey Pushkarev, Mihai Popoviciu, Peter Makto & Gregory S si The Model.

Daca vrei sa faci un super deal, e timpul sa te grabesti. Abonamentul pentru 4 zile este de 79 de lei. Pretul pentru Early Birds mai e valabil pana la 15 februarie, cand vor fi lansate abonamentele Presale. Sunt puse in vanzare si pachete speciale Abonament Festival + Camping la 99 lei, insa acestea sunt in numar limitat si au mai ramas foarte putine. Le poti achizitiona de aici: http://bit.ly/2gRPmNg.

Pentru a afla mai multe despre super festivalul verii, poti oricand intra pe Facebook sau Instagram:

https://www.facebook.com/airfieldfestival

https://www.instagram.com/airfieldfestival

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s