Face to Face cu noul SUV Peugeot 3008

Marti, 15 noiembrie, Peugeot a lansat in Romania, noul  SUV Peugeot 3008 a doua generatie din categoria sa.

Evenimentul de lansare a avut loc la Biavati Events.

Impactul vizual pe care ti-l lasa noul Peugeot este puternic, eleganta si forma robusta dandu-i un stil aparte.

Intotdeauna am fost un fan al SUV-urilor si a tehnologiei de ultima generatie care de cele mai multe ori ne face viata mai usoara, documentandu-ma mereu, testand ultimile gadgeturi, aplicatii sau softuri.

Ca si noutate cei de la Peugeot au implementat Sistemul I-Cockpit, volanul devenind compact, ecranul tactil capacitativ de 8’’ instalat in centrul plansei de bord este asemanator unei tablete, iar display-ul digital de tip head-up de 12,3’’ poate fi configurat si personalizat complet astfel incat sa afiseze informatii esentiale in campul tau vizual.

peugeot_3008_layout6-8

O alta dotare,optionala de data aceasta, este cea de I-Cockpit Amplify,  o metoda de relaxare atunci cand ai nevoie. Ce implica ea? Well, atunci cand doresti, poti schimba imediat ambianta din interior, cu ajutorul recipientului de parfum si a modurilor « Boost » sau « Relax » din dotare, pentru a seta atmosfera corespunzatoare starii de spirit.

De asemenea mai poti beneficia si de confortul scaunelor dotate cu functie de masaj multipunct si de lumina naturala care patrunde prin plafonul panoramic vitrat. Sistemul i-Cockpit Amplify iti ofera o experienta senzoriala intensa, in special atunci cand este utilizat impreuna cu pachetul Driver Sport.

peugeot_3008_layout7-1

O chestie foarte tare care mi-a atras atentia este tehnologia ”Hands Free’‘ de la porbagaj. Cu totii ne confruntam cu aceasta problema cand mergem la cumparaturi si suntem cu mainile pline de sacose si ne chinuim sa inchidem porbagajul! Cei de la Peugeot au raspuns cerintelor utilizatorilor si au venit cu o solutie pentru aceasta problema implementand tehnologia ”Hands Free”. Ce inseamna asta? In momentul in care vrei sa inchizi portbagajul nu mai ai nevoie sa maini ci de picior pentru a actiona butonul de sub bara de protectie. Simple as that!:)

peugeot_3008_layout4-3

Nu stiu daca are rost sa ma apuc sa scriu despre specificatiile tehnice, acestea le puteti gasi pe site-ul oficial Peugeot.

Pentru mine ca si femeie, toate aceste dotari extra cu care vine Noul Suv, sunt foarte folositoare in viata de zi cu zi. Atunci cand petreci 3-4 ore in trafic e mare lucru sa ai posibilitatea unui masaj lombar chiar la tine in masina! Sau dupa ce ai fumat o tigara, sa poti schimba mirosul masinii cu functia relax sau boost.

peugeot_3008gt_layout7-12

Sa nu uitam de consumul de carburant care mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat pentru o masina din categoria  sa. Cifrele vorbesc de la sine:

Consum Urban (l/100km): 4.2 – 7.3 – emisii CO2 (g/km): 110 – 174
Consum Extra‑urban (l/100km): 3.5 – 5.1 – emisii CO2 (g/km): 92 – 116
Consum Combinat (l/100km): 3.8 – 6.0 – emisii CO2 (g/km): 100 – 136

Viitorul suna bine nu?  Si e cu atat mai bine cu cat Peugeot 3008 SUV face parte deja din prezentul nostru!

Abia astept sa fac un test drive!!

Va pup!

suv3008peugeot jjj nico noul-peugeot-3008 peugeotsuv3008

Photo credit :Peugeot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s