Webstock 2016 – Cel Mai Important Eveniment De Social Media

Webstock, cel mai important eveniment de social media din Romania, se afla anul acesta la a 9-a editie.

 

Esti pasionat de tot ceea ce tine de comunicare si social media (Instagram, Facebook, Snapchat, YouTube), vrei sa afli care sunt ultimele tendinte in materie de online sau sa devii un influencer si nu stii cum? Atunci te invit vineri, 30 septembrie, sa iei parte la conferintele Webstock organizate de Evensys in parteneriat cu Vodafone si care vor avea loc la hotelul JW Marriot din Bucuresti (Calea 13 septembrie nr.90) incepand cu orele 8.30.

 

Tehnologia a ajuns sa fie o necesitate pentru fiecare dintre noi, cu totii avem un smartphone conectat la internet, un cont pe una din platformele de socializare, dar nu toti stim cu ce se mananca exact treaba asta, cum ajungi sa fii viral pe internet, in conditiile in care concurenta ta o reprezinta milioanele de poze si videouri ce se uploadeaza in fiecare minut. Cum sa faci sa fii tu cel care ”breaks the internet”?

 

Conferintele Webstock vin in ajutorul celor preocupati de online aducand in prim plan cele mai noi tendinte in social media, comunicare si promovare, avand ca invitati speakeri din toate domeniile si care vin sa ne impartaseasca si noua din secretele succesului lor.

 

Nume mari din domeniul online si offline vor fi prezente si anul acesta la conferintele Webstock: Matei Dima, Ravinder Takkar, Lucian Mandruta, George Buhnici, Dana Rogoz.

Lista completa a speakerilor o gasiti aici.

 

Ziua se incheie cu o gala de premiere ce ofera recunoastere celor mai creative proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile) propuse in Romania in ultimul an.

Mai multe detalii despre categoriile participante in competitie puteti citi aici.

Intregul eveniment va transmis live pe site-ul oficial 2016.Webstock.ro .

14495321_1128679077167469_5457714229681217687_n

 

Daca v-am facut curiosi, atunci va invit pe 2016.Westock.ro unde puteti afla programul integral si unde va puteti inscrie pentru a participa la cel mai important eveniment de social media din Romania.

 

Ne vedem la eveniment!

 

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s