Confirmat -Robbie Williams vine si in Romania

abv4_source

Robbie Williams va concerta în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie 2015. Concertul a fost confirmat în cadrul unei conferinţe de presă organizată de D&D East Entertainment.

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti face parte din turneul “Let Me Entertain You 2015″, iar fanii se vor bucura de un playlist de tip “Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor artistului britanic.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015. Turneul „Let Me Entertain You” debutează pe 25 martie, la Madrid, şi va mai include show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Biletele pentru concertul Robbie Williams din Piaţa Constituţiei se vor pune în vânzare începând cu 24 februarie 2015, ora 16:00. Acestea vor putea fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, între 151.20 lei şi 680.40 lei.

 

source: zf .iconcert ,youtube ,eventim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s