Zilele Bucurestiului 555 de ani

 

Conform b365.ro  si bucuresti555ani.ro  sambata 20 septembrie Bucurestiul a implinit 555 de ani de la prima atestare documentara si cu ocazia aceasta am avut parte de un spectacol multimedia unic in Europa.

La iMapp Bucharest 555 au fost proiectare 5 show-uri a cate 5 minute si 55 de secunde , pe cea mai impresionantă suprafață pe care o poate oferi o clădire. Deși fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri pătrați.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014 PROGRAM. La „Palatele Brâncovenești” din Mogoșoaia, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 17.00, va avea loc un recital ADDA, iar de la 17.30, se va juca piesa de teatru „5 femei de tranzitie” de Rodica Popescu Bitanescu.

Spectacolul este urmat (in intervalul 19.15-19.45) de un concert Byron, si de un recital Nightlosers, care va incepe la ora 19.50.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Accesul publicului la toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului este liber.

Pentru mai multe detalii referitoare la evenimentele ce au loc duminica 21 septembrie 2014 accesati b365.ro si bucuresti555.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s