Deborah de Luca pentru prima data in Romania

10645299_320515861465160_488606461216206486_n

Alltimeclubbing aduce, vineri, 26 septembrie, ora 23.00, la Casa Presei Libere din Bucuresti, una din cele mai in voga DJ-ite ale momentului- frumoasa si talentata Deborah De Luca.
Alaturi de ea, vor mixa la pupitru trei DJ-i romani care se bucura atat de recunoasterea publicului roman, cat si a celui international: Adrian Eftimie, Luca M si Just2.

“Deborah De Luca este una din cele mai frumoase si talentate DJ-ite ale momentului, artista se bucura de o ascensiune fulminanta.

Deborah De Luca
Trei ani pentru a fi cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Trei ani pentru a devein una din DJ-itele de top din Italia. Nascuta in Napoli, frumoasa Deborah De Luca a castigat rapid cele mai ravnite scene de cluburi din lume., precum Germania, Franta, Elvetia, Belgia sau Rusia. Artista declara “ Traiesc pentru muzica, este ratiunea mea de a fi.”.
Deborah De Luca se inspira mereu pentru creatiile ei muzicale din tot ce o inconjoara ca sunet, fie e vorba de taxiuri, hoteluri, televizor sau muzica marilor clasici. Astfel, aduce un suflu mereu nou pieselor ei, fuzionand cu influentele tech house si minimal.

Pretul biletului de intrare regular este de 25 de lei,iar biletele VIP 50 de lei  daca sunt cumparate in avans de pe Bilete.ro

De altfel se pot cumpara si de la intrare pretul  biletului fiind de 30 de lei pana in ora 00.00 respectiv 40 de lei dupa ora 00.00

Sunt nerabdatoare sa particip la evenimentul la care Deborah de Luca va mixa live,  sunt sigura ca va fi o seara de senzatie alaturi de prietenii mei, mai ales ca am achizitionat bilete VIP pentru a fi in backstage.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest event puteti gasi pe Bilete.ro

10b 300x300 640 2012XPLAYKLAquasonic7 foto8

Un gând despre „Deborah de Luca pentru prima data in Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s